Searching for love

peixet

He estat enamorada i he perdut l’amor, sabut com és deixar i ser deixada. Gairebé tot el que sé sobre l’amor ho he après en les meves amistats de llarga durada amb dones.

Sé com és viure una mala experiència i convertir-la en mitologia compartida. Sé què és estimar algú i acceptar que no el pots canviar, encara que hi hagi aspectes de la seva personalitat que et treguin de polleguera. I sé que és sentir-se alliberada en ser estimada i acceptada amb tots els meus defectes. (Sempre arribo tard, duc el telèfon sense bateria, sóc caparruda, m’obsessiono amb les coses, deixo que la paperera es desbordi abans de canviar-la). Sé què és escoltar algú que estimes explicar una història que ja has escoltat aproximadament cinc mil vegades i riure de manera genuïna. Passejar pel carrer un dissabte a la nit i sentir que una ciutat sencera és nostra. És una força gran, bella i embulladora de la natura. Com el flaix que diu: Agafem uns xurros i tornem cap a casa.

L’amor és una humitat silenciosa, relaxant, potent, pedant i harmònica. El més curiós és que ens n’oblidem amb facilitat, tot i que es troba estès per sota nostre i ens subjecta per si llisquem. Quan “busquis l’amor” i sembli que potser no el trobaràs mai, recorda que probablement ja tens accés a una gran quantitat, simplement no del tipus romàntic. Aquest tipus d’amor potser no et besarà sota la pluja ni et proposarà matrimoni. Però t’escoltarà, t’inspirarà i et restaurarà. Et sostindrà quan ploris, celebrarà quan estiguis feliç i cantarà amb tu Viva la Vida de Coldplay quan estiguis borratxa. Tens molt per guanyar i aprendre d’aquest tipus d’amor. Pots dur-lo sempre amb tu. Aferra’l el més a prop possible. Quan et trobis una matinada qualsevol amb una amiga recordant les introduccions de les teves sèries del Disney Channel o el Club Súper 3 preferides, sabràs que has trobat la teva persona.

Marina, el meu desordre només pren una forma adequada quan tu, aquella peça familiar i preferida de la meva vida, ets al meu costat.

Clàudia xx

Publicado por Clàudia Segura

Journalism student :)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: