#

Un múscul de quatre cambres, en forma de puny, que portem –que ens transporta– amb constància. Que batega –ho sabíeu?– més de cent mil vegades al dia. Imagineu-ho. Fins i tot quan ens embolcallem amb els llençols, i posposem l’alarma deu minuts més, quan ens armem de valor per recolzar els peus al terra fred, i poc després, la mantega es fon sobre la torrada càlida, o més endavant quan, impacients, a les escales del metro preguem per arribar a temps al nostre destí; fins i tot llavors, quan el rellotge es desaccelera i relativitzem la importància de les nostres vides, de les nostres presses; encara així, el nostre cor no s’atura mai.

Quan un nom que vaig esborrar de la meva ment per tal de protegir el meu benestar mental apareix en negreta a la meva safata d’entrada, quan identifico tres trucades consecutives perdudes del meu pare i, inevitablement, temo el pitjor, el meu cor no deixa de bategar.

Fins i tot quan visc un moment de lucidesa al metro que em permet reprendre un assaig que tot just havia donat per perdut.

Sigui com sigui, aquest òrgan és, en gran part, el responsable de tots els projectes que iniciem, de les motivacions i les il·lusions que ens empenyen a començar, ens oxigena quan més ho necessitem, ens permet fluir.

# és una secció setmanal de Ç tencada que espera impulsar veritat, la qual proveeix les cèl·lules de l’organisme amb oxigen i nutrients, com el cor. Una secció sincera i real, on les vostres històries tenen cabuda; un espai on compartir sentiments, traïcions i revelacions. L’amor no té límits ni formats; enamorar-se d’un llibre, d’un desconegut per Instagram, donar un Superlike a Tinder o esmicolar-se quan ens deixen en visto.

Això és #amor.

Podeu enviar les vostres breus històries o experiències mitjançant correu electrònic trencadac@gmail.com 🙂

Publicado por Clàudia Segura

Journalism student :)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: