#punt de llibre

Era un fanàtic de la literatura … Volia escriure una biografia de Joan Didion. Jo, inexcusable, no sabia gairebé res sobre Didion, així que vaig buidar les prestatgeries de les llibreries de Barcelona, i vaig comprar totes les novel·les i biografies que vaig trobar… Soposo que sempre aspirem a ser com ens voldria la primera persona de qui ens enlluernem. Un dia, em va trucar, al·legant que no ens “visualitzava” en un futur, que no funcionariem a llarg termini (com si la nostra relació fos un mecanisme, i nosaltres simples engranatges). Va dir que m’estimava però que teníem interessos diferents. “Què significa l’amor per a tu?”, Vaig dir. “Aquesta és una pregunta impossible”, va respondre. Tanmateix, trobo que l’amor és bastant senzill. L’amor és la pila de novel·les de Joan Didion que ara romanen a la meva tauleta de nit amb un punt de llibre proper al final.

-Clàudia Segura

Publicado por Clàudia Segura

Journalism student :)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: