Ésser

Avui, en llevar-me amb dues rentadores pendents, he provat de buscar un adult a qui delegar les meves responsabilitats, i he arribat a la conclusió que jo sóc l’adulta, merda. Després d’haver experimentat el que implica viure pel meu compte, encara em veig incapaç de canviar els llençols. La meva habitació sembla un plagi mediocre de l’obra My Bed, de Tracey Emin (l’única diferència notable és que la cambra d’Emin era repleta de preservatius usats, i l’únic làtex que ha passat per casa meva últimament és el dels guants anticovid). 

Després de rumiar una estona, envoltada de merda en un sofà llit que grinyola, he arribat a la conclusió que 1) la pizza freda del dia abans hauria d’esdevenir santíssim sagrament, i 2) madurar està sobrevalorat.

Tinc gairebé vint anys, el meu petit cos habita en un pis de lloguer que no em puc permetre i, en lloc d’actuar com una “persona de bé”, contemplo vides alienes mentre llisco compulsivament per Instagram i lamento no ser com se suposa que hauria de ser, no actuar d’acord amb les previsions de la societat. És frustrant perquè considero que orbito en una anella imperfecta allunyada de les pressions i expectatives imposades, existeixo en un perímetre curosament delimitat que em permet ser per mi mateixa, i, encara així, hi ha una part de mi que es contrau davant aquestes lleis no escrites. Però, en dies com avui, quan la ressaca em dificulta fustigar-me com de costum, pressuposo que no tothom recorre el mateix camí, perquè no totxs compartim les mateixes prioritats, antecedents socioeconòmics, identitats sexuals, etc. O això em repeteixo mentre reescalfo el cafè que em mantindrà dempeus les pròximes hores.

Comparar-se hauria d’estar prohibit. Hauria d’existir un algoritme vital que censurés les equiparacions. Real life community guidelines. Què hi farem, de moment em conformo amb les reflexions post-peta mentre segueixo levitant sobre la meva orbita desordenada però meva.

Publicado por Clàudia Segura

Journalism student :)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: