(No) crisi existencial

fent de tot menys feina de la uni

Últimament hi ha una pregunta que voleteja per la meva psique. En altres paraules: una ratllada de tota la vida.

Qui sóc i totes aquestes baines. He intentat respondre’m aquesta pregunta de mil maneres diferents, i no he arribat a cap conclusió. Encara així, m’he analitzat de manera exhaustiva (ni que fos Freud) i he acabat reflexionant sobre cada cèl·lula que configura el meu cos.

La primera teoria (aviat descartada) és que som el seguit de coses que posseïm. Aquesta tesi, a banda de ser odiosament capitalista i anar en contra dels meus ideals, és bastant improbable. És curiós el vincle que creem entre *les coses* i el nostre ésser; com objectes aleatoris esdevenen part del nostre imaginari. Ara bé, pensar que sóc des de l’última T-jove caducada a la cartera fins al workbook d’anglès de sisè de primària al prestatge em sembla simplista fins a la medul·la.

La segona proposició és que podem saber qui som segons amb qui ens relacionem. El típic i tòpic “Dime con quién andas, y te diré quién eres”. Però si fos així, tinc dues opcions: o bé sóc una filla de puta (considerant que m’he topat amb bastanta “penya turbia” al passat), que dur; o sóc la suma de les persones que configuren la meva vida en l’actualitat (amb les quals m’assemblo com un ou a una castanya). Diuen que els pols oposats s’atrauen, confirmo.

En desestimar la segona, només em queda creure que sóc la suma dels meus actes. Així que, segons aquesta teoria, sóc la merda que inhalo amb els meus pulmons per sentir-me una mica més viva tot i estar matant-me lentament. Sóc les hores improductives davant una pantalla mentre hauria d’estar estudiant. Sóc l’última birra que decideixo beure’m, tot i saber que no hauria perquè en porto 4. Sóc les bronques amb la meva mare i el passotisme davant l’absència del meu pare. Sóc jo escrivint aquest post que no arriba a cap conclusió final.

Sóc, i no sé qui.

Publicado por Clàudia Segura

Journalism student :)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: