https://www.rtve.es/play/videos/somos-documentales/los-sentidos-en-la-sabana/5859772/

El sexe entre animals en el món salvatge és sovint antagonista, ja que els interessos sexuals de les bèsties entren en conflicte.

Era un amor ben inútil. O és que hi ha amors que no siguin inútils?
S’havia acollit en la seva mirada, cada sospir, cada orgasme. Les seves trobades eren dilatacions temporals efímeres.

Era bona amb les paraules, però enamorar-se d’ell era com tenir un oceà dins i només conèixer el llenguatge de les gotes de pluja. Despertar-se i adormir-se i despertar-se i adormir-se, i desitjar que la respiració estigués a la seva galta.

Llargues nits inflamables, i d’altres que espiava la bombeta fosa de la seva cambra grisa, fins que ell s’escorria sobre el seu melic. Feia mesos que havia de canviar-lo, el llum, dic. Estàs tu, pensava; apagar els ploms i trobar-se sola en la foscor. Després del maneig, no fugia de la penombra, l’habitava a l’espera de la propera espurna. Va obeir la desmemòria i va aprendre a existir eixuta de vida.

El desitjava tan profundament que difícilment podia respirar sense esquinçar-se els pulmons.
Va llevar-se la cuirassa i va oferir nuesa a uns braços flaquejants. Sentia plaer en aquell pes dens i robust bloquejant-li la costella.

Normalment era bona amb les paraules, però s’ofegava en cada fonema. No hi havia cap boca que parlés un idioma prou vast per explicar-lo.
Suplicava escórrer-se, liquidar-se per omplir tots els indrets de buidor. El somiava. Dos primats abatent-se entre llençols, urpant-se la pell, succionant-se la sang.

Ara jau sobre un matalàs explotat, i no deixa de sagnar. Pot sentir el líquid viatjar des del baix ventre fins als llagrimals. Es ressegueix el trau sota la llum groguenca de la bombeta amb etiqueta. És profund. Pot tastar la ferida, li agrada aquest regust metàl·lic d’ella mateixa.

I segurament no era amor, i certament ell sí que era un animal (i un inútil).

Publicado por Clàudia Segura

Journalism student :)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: