About

Català

Hola! Sóc Clàudia Segura: estudiant de periodisme. Aquestes seccions solen estar escrites amb tercera persona per indicar que un narrador misteriós observa l’autor/a, però he decidit abandonar la fórmula habitual al meu lloc web.

M’apassiona llegir, escriure, viatjar, les espelmes i la platja a l’hivern. Crec que tenim el poder de canviar el món; mitjançant accions.

Una altra informació completament inútil pels que no s’han avorrit al llarg del primer paràgraf, i s’han desplaçat fins al final (gràcies): el meu horòscop és peixos, sóc una persona estranyament curiosa i la meva opinió més controvertida és que cap entrepà és tan fiable com un entrepà de truita. Si voleu posar-vos en contacte per una consulta professional (ha, ha!) o “debatre” si el «bikini» és un insult als entrepans, no dubteu en escriure’m.

El meu correu és trencadac@gmail.com

Castellano


¡Hola! Soy Claudia Segura: estudiante de periodismo. Estas secciones suelen estar escritas en tercera persona para indicar que un narrador misterioso observa de lejos al autor/a, pero he decidido abandonar la fórmula habitual en mi sitio web.

Me apasiona leer, escribir, viajar, las velas y la playa en invierno. Creo que tenemos el poder de cambiar el mundo; mediante acciones.

Otra información completamente inútil para los que no se han aburrido por el primer párrafo y se han desplazado hasta el final (gracias): mi horóscopo es piscis, soy una persona extrañamente curiosa y mi opinión más controvertida es que ningún bocadillo es tan fiable como un bocadillo de tortilla. Si deseáis poneros en contacto por una consulta de trabajo (ha, ha!) O “debatir” si el sándwich mixto es un insulto a los bocadillos, no dudéis en escribirme.

Mi correo es trencadac@gmail.com